Poveste despre re-începuturi

Despre Cluj merită să povestim, să vorbim despre Clujul prezent și despre istoria orașului deopotrivă, așa cum  merită să povestim despre oameni și locuri. Fluturii îndrăgiți de Angel vor fi mereu un simbol Web for Cluj, pentru că îi reprezintă pe iubitorii de storytelling.

În 2013 am vorbit pentru prima dată de storytelling și Cluj, despre povești și despre prietenie, o prietenie care a legat doi oameni și a adus un al treilea aproape. Ce avem în comun? Plăcerea de a asculta și spune povești, dragostea pentru cultură și pentru Cluj.

Vom vorbi despre orașul vechi și nou. Despre picturi, despre statui, despre atelierele artiștilor din Transilvania…vom scrie.

Pentru gurmanzi propunem o rubrică de bucătărie ardelenească adevărată. Teama că multe rețete locale s-ar putea pierde ne face să ne mobilizăm pentru a o salva, fiindcă e fascinantă.

De la începuturi, din 2013, cel mai mult ne-am bucurat de poveștile de suflet, așa că ele vor rămâne aici, unde le e locul, pe webforcluj.ro, într-o rubrică separată.

Pe parcurs au apărut și alte proiecte, pe care le salutăm, dacă sunt bune. Au apărut și copii micuțe și le salutăm.

Să vină poveștile…să vină originalul.

 

 

 

 

Post Author: paulniculescu_vh97blb4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *